Je gaat trouwen en wil je make-up graag door een visagist laten doen. Maar wat kies je?! Om je een beetje vooruit te helpen zet ik 5 keer verschillende bruidsmake-up looks voor je op een rijtje.

1. Black eyes

Wil je dat je ogen er echt uitspringen? Kies dan voor zachte gezichtsmake-up & zachte lippen, waarbij je de ogen wat donkerder aanzet met eyeliner, nepwimpers en oogpotlood. Vooral als jouw omgeving jou vaak ziet met make-up, is het juist wel leuk om eens met jouw bruiloft voor wat extra’s te kiezen!

2. Orange/red-ish

Prachtig bij groene ogen: oranje/rode tinten op zowel de ogen als de lippen. Net even wat anders dan anders, maar het laat je groene ogen extra ‘poppen’!

3. Gold & purple

Een van de kleuren combinaties die vaak gekozen wordt door bruidjes: paars met goud. Prachtig bij elke oogkleur en makkelijk te combineren met een nude lipstick of juist eentje die iets meer opvalt.

4. Natural

Draag je niet zo vaak/veel make-up en wil je dat ook niet voor je bruiloft, dan is een natuurlijke bruidsmake-up ideaal voor jou. Hierbij worden vaak bruintinten op de ogen gebruikt. En een voordeel daarvan: dit staat mooi bij iedereen!

5. Bold lips

Vind je zo’n natuurlijke make-up look wel leuk, maar mis je toch voor jouw gevoel dat ‘wow’ effect? Rode lippen zijn dan altijd de oplossing!

Ik hoop dat ik je een beetje inspiratie heb kunnen geven voor jouw trouwmake-up, bruidsmake-up, make-up voor jouw bruiloft, of hoe je het ook wil noemen. Lijkt het je leuk om een van de make-up looks uit te proberen in mijn salon in de vorm van een proef make-up, dan ben je van harte welkom!