BRUIDSMAKE-UP

SHANICE

Tijdens mijn visagie cursus heb ik op Shanice geoefend met een bridal look. Hierbij heb ik op de ogen voornamelijk gebruik gemaakt van roze tinten. 

MARIJKE

Op de bruiloft van Marijke mocht ik haar make-up verzorgen. Marijke wilde een hele natuurlijke look omdat ze normaal ook niet zo veel make-up draagt.

Foto’s: Minke Kroeze

PORTFOLIO SHOOT

Omdat ik samen met Petra van Kapsalon Different Style de bruidsstyling aanbied, leek het ons goed om wat voorbeelden te maken. Een aantal meiden wilden model voor ons staan en we mochten prachtige jurken lenen van de Bruidssalon te Stadskanaal. Bekijk hieronder het resultaat!

Foto’s: Jesse Palsgraaf

TESSA

Op de bruiloft van Tessa mocht ik haar make-up (en nagels) doen. Tessa wilde raag een ooglook met roze tinten. Het mocht wel wat extra van haar, dus we hebben ook gekozen voor eyeliner, nepwimpers en een roze lipkleur (en natuurlijk foundation etc.). 

 

Foto’s: Lisette Karten & Misha de haan

DANIËLLE

Daniëlle wilde voor haar bruiloft ook een beetje extra. De oogmake-up mocht van haar wel wat zwaarder, dus hebben we gekozen voor paars waarbij de buitenste ooghoeken donkerder werden aangezet. Daarnaast op de ogen ook eyeliner, nepwimpers en een randje onder de ogen. De gezichtsmake-up en lippen hebben we wat minder opvallend gehouden, zodat de ogen er echt uitsprongen. 

JENNIFER

Voor haar bruidsmake-up wilde Jennifer graag een beetje donkerder, dus zijn we gegaan voor een full-face (alles erop en eraan, van foundation tot highlighter etc.) met bruintinten. Het haar is in samenwerking gedaan met Petra van Different Style.  

Foto’s: Made in a second fotografie

BEHIND THE SCENES

Even een paar foto’s waarbij de bruid nog in de visagie zit…