(BRUIDS)MAKE-UP

Ben je een (aanstaande) bruid, te gast op een bruiloft, heb je iets feestelijks (zoals een gala of een diploma-uitreiking), heb je een portfolio shoot of wil je gewoon eens een hele andere look bij jezelf uitproberen? Dan help ik je graag verder met een dag make-up of een glam make-up look. Stuur me gerust een berichtje! 

Ga je trouwen?
Samen met kapsalon Different Style bieden we de volledige bruidsstyling aan. Dat betekent dat wij jou samen graag laten stralen op jouw bruiloft. Ik doe dan jouw bruidsmake-up, Petra (Different Style) doet jouw bruidskapsel. 

Benieuwd naar wat voorbeelden van make-up en kapsels? Neem een kijkje in het portfolio.

Hoe het werkt?
Na het reserveren van je trouwdatum plannen we de proefsessie een paar weken van tevoren (in overleg). Tijdens de make-up proefsessie gaan we kijken naar wat jouw wensen zijn en hoe de make-up zou gaan worden op de trouwdag. Stap voor stap (er wordt van alles uitgeprobeerd) komen we tot de gewenste look. Tijdens de proef schrijf ik op welke producten gebruikt worden. De proef duurt meestal 1,5 – 2 uur en vindt plaats bij mij thuis in mijn salon in Stadskanaal. Ter voorbereiding zal ik je vooraf willen vragen om alvast wat voorbeelden (foto’s) te sturen en om een eigen mascara/lippenbalsem mee te nemen.
Voor het proefkapsel geldt dezelfde werkwijze. We plannen de proefsessies op dezelfde dag in (tenzij anders gewild). 

GELLAK

Gellak is een soort dikkere vorm van nagellak die je onder een LED- of UV-lamp moet uitharden. Door het uitharden van de stoffen in de gellak blijft de lak veel langer zitten op je nagels dan normale nagellak (minimaal 2 weken). De gellak die bij Jolet’s make-up & nails wordt gezet wordt uitsluitend gezet op natuurlijke nagels van de hand (geen gel/acryl).